diumenge, 14 de març del 2021

Treballada victòria al Masnou: 66-69

Volem començar avui amb la foto de l'equip. En el primer partit ens la vàrem descuidar i d'avui no passava. Tot i ser a casa del rival, la foto havia d'aparèixer sí o sí.

Aquest dissabte, a l'hora de la migdiada (doncs van avançar l'horari del partit de les 18.30 a les 16.30) teníem el segon partit d'aquest any a Masnou. Semblava més un partit de tornada d'una eliminatòria que un segon partit de Lliga. Ens hem d'adaptar a la situació pandèmica, però dos partit seguits amb el mateix equip no ajuda.

I vàrem començar el partit una mica com l'hora que era, de migdiada. Primer quart estrany. no ens trobàvem còmodes. La pista de patinatge que és el Masnou tampoc ajudava a les caractarístiques d'alguns dels nostres jugadors. Masnou tirant i tirant triples, fallant i fallant triples i agafant el rebots. Ells varen estar desencertats com en el partit d'anada i nosaltres espesos en atac. Només així s'entén un pobre 14-15 del primer quart.

El segon quart va seguir més o menys el mateix camí però anant a pitjor: empanada total en atac però desencertats en la defensa va fer que el parcial de 20-14 ens portés cap al descans amb unes males sensacions de joc i de resultat: 34-29. Amb 29 paupèrrims punts en 2 quarts no es pot anar a guanyar el partit. Tot i així només estàvem 5 punts avall.

Però totes les alarmes van saltar a l'inici del tercer quart, que ens va recordar a la desconnexió del darrer quart del partit a casa la setmana passada. Una sortida nefasta, amb pèrdues de pilota i mal balanç defensiu va fer que en un tres i no res Masnou es posés 10 punts amunt. Però equip té caràcter i es va despertar quan més calia. D'una defensa més ajustada i de la ma en atac del Cesc Ausic, del Jus Alet i del Víctor Seguin van aconseguir tancar el quart amb un parcial de 20-20 i tornant als 5 punts a sota tal i com vàrem començar el quart.

Darrer quart. En res ens posem a 2 punts i ells senten la pressió. Tornen, un cop més, a la zona lletja en defensa. I llavors va aparèixer un encertat Guille Pacual que amb dos triples consecutius ens va posar pel davant en el marcador després de pràcticmanet 3 quarts. I  a ells els va fer tornar a individual. segurament una de les claus del partit. Tot això seguit d'un gran Víctor Seguin i del triple del Marcel Ninot ens van donar aquell aire necessari per arribar la final del pàrtit. Un final del partit d'infart, ple de desencerts per ambdues bandes i on els espectadors testimonials presencials, i segur que les virtuals,  van patir d'allò més.

Segona victòria en aquest regal del bàsquet en temps de pandèmia i ara ens toca de nou esperar fins al 10 d'abril al següent partit. Veurem si pot ser amb públic... Us deixem amb les estadístiques del partit.