dilluns, 29 de març del 2021

Torna el bàsquet femení a Escolapis Sarrià!

Després de més d'un any sense bàsquet ja tornem a ser aquí! Ens hem perdut mitja temporada del 2019-20 i també fins ara tota la del 2020-21. Però finalment les nostres noies, ja convertides en cadet de primer any, tornen a disputar un partit.

I per debutar comencem a Badalona, a casa d'un històric: el C.B. Sant Josep. Una llàstima no poder gaudir del partit, doncs, com ja sabeu, no està permesa l'entrada de públic. Però, per sort, tenim les gravacions del nostre enllaç David Mulas que retransmetia el partit en directe per twitch pel canal del club (https://www.twitch.tv/epsbasquet). També cal agrair al Club de Bàsquet Sant Josep la seva retransmissió per Facebook Live.

Hi havia nervis després de tant de temps i això es va veure reflexat en el primer quart. Per ambdues bandes les noies anaven molt accelerades. Això provocava imprecisions, males passades i tirs precipitats. Tot i així, amb un marcador força baix, vàrem acabar guanyant el quart per un ajustat 11-12, amb un triple sobre la bocina de l'Aina Ruiz.

El segon quart va anar més o menys pel mateix camí. Cal afegir amb tot això que, a més dels nervis del retorn, la pista de Sant Josep té unes anelles dures dures però, com sempre es diu, això és per als dos equips. Sense acabar de marxar-nos en el marcador, el 11-15 de parcial feia obrir una petita escletxa a la mitja part: 22-27.

Només connectar-nos al directe a l'inci del tercer quart i, de cop i volta, vam obrir el marcador. Seguint amb la bona defensa que ja havíem anat fent durant tot el partit, vam millorar una mica en encert i del 21-27 vàrem passar al 21-33, un +12 que va descentrar a Sant Josep, que seguien jugant molt precipitadament. El 7-16 de final del quart donava un avantatge clar de 29-43, que amb la dinàmica del partit i el marcador curt que portàvem, només un daltabaix podia canviar la sort del match.

No va ser així. Un darrer quart força atropellat on Sant Josep tan sols va poder anotar 2 punts va fer tancar el partit sense patir amb una sòlida diferència de +23: 31-54. Bona feina. Sempre s'agraeix començar amb victòria i més a camp contrari i en el debut de cadet.

Volem posar aquesta darrera foto que ens ha enviat l'Enrique Gibert, doncs no tan sols surten les nostres noies sino el David Mulas que, a més de fer el twitch, es va multiplexar per enviar-nos alguna foto també. Aprofitem aquestes darreres línies per donar la benvinguda a la Marta Estevan (bon debut Marta) i també, a més dels ja coneguts i incombustibles Carla Muñoz i David Fajardo, tot i plaer poder comptar amb l'ajuda del Nacho Gallardo. Segur que fas crèixer encara més el nostre equip. Gràcies.

I fns la propera: dissabte 10 d'abril aquest cop a casa contra el mateix Sant Josep (per això de la COVID). Salut i bàsquet!