diumenge, 20 de gener del 2019

Aula Escola Europea - 22 Escolapis Sarrià - 43

Mentre recuperem gran part de l'equip femení infantil i podem jugar la Fase Regular de la Categoria A2 de la Federació Catalana, compaginem les baixes dels dos equips (equip de Consell Escolar i Equip Federat) muntant les que som l'equip de Pre-infantil a la Segona Fase de Consell. Aquest dissabte iniciàvem amb un partit a les 9:00 del matí a l'Aula.

La primera notícia és recordar les nostres jugadores que estan fora d'stage: Gala, Carlota, Carla Erroz, Carla Clemente i Silvia Gibert. A més tenim a l'Aina Mir lesionada del metatars. Per sort, i aquesta és la gran bona notícia, recuperem l'Aina Ruiz després de mesos de baixa pel genoll. Segur que poc a poc tornarà a rrencar i a agafar confiança, que tot l'equip la necessita. Ànims Aina!!


Així doncs amb un equip format per la Laura, la Mariona, la Laia, la Silvia Mulas, l'Oona, l'Alejandra, la Judith, al Sofia i la mencionada Aina Ruiz vam anar cap a l'Aula ben aviat i abans de les 9:00 arrencàvem el partit.

Recordem que aquí se juguen 6 quarts de 8 minuts cadascun a temps corregut (diferent dels 8 quarts de 5 minuts de Federació). Les nostres noies van sortir com sempre, ben endollades, i ja en el primer quart varem agafar una petit però significatiu avantatge, fet que vàrem consolidar i ampliar en el segon amb una pressió més elevada i amb un joc encara més fluid.


De totes maneres les cistelles d'Aula semblen autèntiques pedres i escopien força pilotes que en altres camps haguessin estat cistella fàcil. Però les cistelles són pels dos equips i a seguir treballant doncs. Tot i així vàrem arribar a la mitja part amb un resultat favorable de 14-29.

La segona part va seguir la mateixa tònica i el cansament del partit (recordem primer partit post-vacances) sortia a la llum amb més imprecisions a les passades o en el joc. De fet Aula només va aconseguir fer 8 punts en els 3 quarts de la segona part. Les notres noies van estar una mica millor. Sense ser res per tirar coets en varen fer 14.


Així doncs, un resultat de 22-43 (excepte errada de la nostra sempre fidel assessora Sonia) per arrencar la Segona Fase de la Lliga a Consell Escolar i començar amb bon peu un gener en el qual estem justetes de forces.


Tot i així us esperem el proper divendres a les 18:15h a casa nostra per animar a les nostres noies contra el Liceu Francés. Segur que ho agrairan!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada