diumenge, 20 de gener del 2019

La Nit: Minguella - 74 Escolapis Sarrià - 40

Ha anat bé no haver tingut temps de fer la crònica de la setmana passada (pensàveu de veritat que us deixaríem sense crònica? Després d'anys de no deixar de fer-ne ni una), per poder fer una doble i una reflexió. Aquesta li hem dit La Nit. La propera s'anomenarà El Dia.

Doncs sí, La Nit. Badalona. 19:30 de la nit. Diumenge. Fred. Tornàvem de vacances. Quasi 3 setmanes sense entrenar. Àrbitres nefastos. No se'ns passa res més pel cap per posar atenuants al desastre de partit que vàrem poder veure la setmana passada a Badalona.

40 punts en tot el partit. Un quart només amb 3 punts. Però més enllà de totes les adversitats, el que més ens va doldre va ser l'actitud de l'equip en certs moments del partit.

Els primers dos quarts, la meitat del partit, ja d'entrada va ser un partit lleig, amb molt desencert per ambdues bandes. Sense gaire criteri de joc i molts pilotes perdudes. Una molt mala defensa va fer que a la mitja part Escolapis Sarrià ens anéssim al vestidor amb 9 punts de diferència per sota: 34-25.

Però els espectadors vèiem que no hi havia tanta diferència entre els dos equips. Vèiem que si Escolapis Sarrià juguéssim amb una mica de criteri i encert el partit s'igualaria. Res més lluny de la realitat el que va passar...

En arrenca rel tercer quart i tenir 7 punts en contra en menys de 2 minuts i posar-se Minguella +16, l'equip va col·lapsar-se i desaparèixer de la pista. Més errades, més desencert, baixada de braços clara van posar un 50-28 al final de quart.

Anàvem a dir que el darrer quart va ser per atenuar, però un parcial de 24-12 tampoc ens ho permet dir. 34 punts de diferència entre dos equips que estaven empatats a la classificació. És evident que no hi ha aquesta diferència. Però a la pista del Minguella, el passat diumenge dia 13 de gener, sí que hi va ser...

De tot s'aprén...i quan es rectifica, es millora, s'entrena bé i és reflexiona... després de La Nit, acostuma  avenir El Dia.