dissabte, 22 d’octubre del 2016

A.E.Minguella - 39 Escolapis - 66

Avui començarem aquesta crònica comentant la sort que hem tingut podent anar a jugar a un pavelló mític i històric: l'antic Pavelló Municipal de Badalona on jugava la Penya. Però avui no jugàvem contra la Penya. En la nostra segona visita a Badalona ens tocava contra el A.E.Minguella Badalona.

Un altre partit incògnita doncs el Minguella havia perdut de poc contra la Penya però de molt contra el Diagonal Mar. A veure que ens trobaríem avui en camp contrari. A més anàvem sense els reforços habituals, doncs els jugadors d'Infantil tenien partit a casa i no arribàvem a temps. En resum érem 7: Max, Guillem, Pol, David Caballol, David Díaz, Lluís i Sam.

Hem començat dubitatius al primer quart. Ens tallaven força línies de passada a dalt i, a més, de seguida ens han fet una defensa en zona molt tancada. Un triple del Guillem pensava que la faríem obrir però no ha estat així. El David Caballol estava immens sota els taulers i la nostra defensa pressionant la sortida de pilota ens donava la tranquilitat de bloquejar l'atac de l'equip contrari. Amb tot això hem acabat el primer quart amb un parcial de 10-17 favorable.

El segon quart ha seguit la mateixa tònica. El David Caballol i el Guillem omplint la vessant anotadora i tot l'equip assecant l'atac contrari. D'aquesta manera hem pogut, amb un parcial de 8-15, marxar al descans amb un resultat de 18-32. Ens preocupaven, però, el cansament físic i també no carregar-nos massa de faltes personals per no patir al final del partit.

El tercer quart ha estat diferent en quant a joc i ells han tingut una petita reacció gràcies sobretot als tirs llunyans que els hi han entrat. Aquí els contratacs del David Díaz (12 punts en aquests quart) han fet estralls i ens han permès tornar a guanyar un altre quart amb un 12-18 que deixava un tranquilitzador 30-50 pel afrontar el darrer quart.

El darrer quart amb l'encert dels tirs lliures del Guillem (8 punts aquest periode) i l'aportació de tots els jugadors en anotació ens ha permès tancar el parcial amb un 9-16 i el partit amb el 39-66 final. Tercera victòria de la temporada que ens permet tenirn la il·lusió de quedar primers de grup en aquesta Fase Prèvia.

Per acabar la crònica d'avui vole fer un petit homenatge a l'àvia del David Caballol que és una seguidora que no falla mai als partits del seu net i sempre està al peu del canó. Una abraçada i gràcies des d'aquí de part de tots!!