dissabte, 15 d’octubre del 2016

Escolapis - 65 Front Marítim - 45

Avui ja era la tercera jornada de la Fase Prèvia de Cadet Masculí Nivell B, però per nosaltres, amb el partit ajornat, tot just era la segona. Certa incertesa en tot l'equip d'Escolapis de Sarrià (i en els supporters també) doncs Diagonal Mar Front Marítim havia guanyat a la darrera jornada a Minguella Badalona 85-26; i Minguella venia de perdre contra la Penya només de 10 punts. Però això no ha fet més que començar i cal veure el nivell dels rivals jugant contra ells.

Així ha estat. Hem sortit molt endollats al primer quart. Diagonal Mar s'han quedat com sorpresos de la manera que ens anticipàvem en el joc i els superàvem tant en defensa com en atac. Un David Caballol molt encertat era l'amo del rebot en defensa i aportava punts en atac. Gran quart, David! I un triple del Guillem Canaleta més dos punts immediatament seguits robant la pilota de fns han fet encendre totes les alarmes en l'equip rival. Diagonal Mar té un equip molt físic i això els ha  permès acabar la primera part encara amb un 19-13 al nostre favor.

El segon quart hem seguit treballant igual i tot l'equip força entonat. Les anotacions del Guillem i el David Caballol en el primer quart han estat complementades molt bé pel David Diaz durant el segon però sempre amb l'ajuda de tot l'equip tant en atac com en defensa. això ens ha permès fer un altre parcial favorable de 15-10 per anar al descans amb un clar 34-23.

Sincerament creiem que l'inici del tercer quart ha estat definitiu per decantar el partit. Un triple del Lluís Oms i un altre del David Díaz han estat determinants per marxar en el marcador i fer baixar els braços a Diagonal Mar. El parcial de 17-7 ho diu pràcticament tot.

El darrer quarts ens ha permès rodar a tots els jugadors, bon premi per a tots ells i per les aportacions de tots i cada membre de l'equip. Potser destacar les tres darreres juades del partit amb un gran joc combinatiu amb cistelles finals del David Caballol, Sam i el triple sobre la sirena del Guillem per tancar el marcador amb 20 punts de diferència.

I el millor de tot: hem vist desajustaments en defensa, alguns colapses en atac, cosa que, com deia el Borja el partit passat, ens permet fer creure que encara podem seguir progressant, integrant els jugadors en el joc col·lectiu i millorar i ser encara més forts i competitius. Si en el passat partit contra la Penya deiem inici prometedor, avui podem dir que encara hem fet un pas més. Seguim així equip. Felicitats!!