dissabte, 16 de maig del 2015

Final de Fase: Escolapis - Sant Quirze

Darrer partit per cloure la temporada. Semblava un partit desigual: Escolapis de Sarrià, segon classificat (amb 10 victòries i 3 derrotes) contra Sant Quirze, darrer classificat amb 2 victòries i 11 derrotes. Però recordem que a la setena jornada a casa de Sant Quirze vam quedar 59-62 en un pèssim i patit partit. Avui, Dia de la Família a Escolapis, veuríem com tancàvem la Fase Regular d'aquesta temporada.

Els supporters incondicionals. Algun tenia pinta d'adormir-se al primer quart...
Hem començat una mica empanats. Res de bon o mal joc en general però sí sense tensió. El fet més clar és veure que en els dos primer quarts el marcador final ha estat de 11-10 favorable (amb parcials lamentables de 3-4 i 8-6) i, a més, hem fallat 19 dels 24 tirs lliures que hem llençat.

Gran taula avui. Gràcies Lluís Tort!!
La Blanca (gran retorn de l'entrenadora avui!!) no ha perdut els nervis i ha seguit donant instruccions per ajustar l'equip. Resultat: el tercer i quart quart han estat un allau de joc per part de Escolapis que ha enfonsat a Sant Quirze. Parcials de 13-3 i 18-4 ho diuen tot. El tercer quart hem apretat en defensa i en atac hem estat finíssims. Així ho demostren els 6 punts del Lluís Oms i els 5 punts (amb triple inclós) d'un gran retorn a la competició del David Caballol. El darrer quart de la primera part ha estat espectacular. El Guillem Canaleta repartint assistències al Jaime Sañe (4 punts en aquest quart i gran defensor avui), anotant els 4 punts de tirs lliures i tirant 2 triples estratosfèrics amb criteri, ha liderat l'equip per posar-lo amb un marcador al descans de 42-17.

Semblava que la feina estava feta i ens hem relaxat un punt en el cinquè quart (parcial de 5-11 en contra). Però ha estat un miratge. Sisè quart imponent amb un 19-4, amb un David Caballol altre cop impressionant i un Jaume Puit afegint-se a la festa amb 6 punts acompanyat en atac del Guillem amb 8 punts més. Això ens ha fet somiar amb tancar marcador. Ara anàvem 66-32.
Imatge de l'escalfament avui

I no ens hem relaxat. Al contrari: hem mantingut un nivell altíssim de defensa i un atac molt molt fluid. Un altre setè quart per emmarcar amb un parcial de 12-2. Un Lluís Oms dirigint l'equip i anotat 8 punts en aquest quart (amb un triple inclós) ben ajudat per l'Hèctor Serrano i el Jaume Puit han deixat el marcador en un 78-34.

Finalment en el darrer quart també s'han pujant al carro d'anotació el Jaime Ramon (4 punts en el partit) i un Gerard Segu amb 5 punts en aquest quart (8 en total). I en el darrer quart hem tancat l'acta en un 85-34 oficial i el partit amb un 91-40 espectacular. Cal agrair el suport també de l'Àlex Masdeu que sense poder jugar ha vingut a animar l'equip!!

Jugador 1Q 2Q 3Q 4Q 5Q 6Q 7Q 8Q Punts
JAIME R. 2 2 4
JAIME S. 4 4 8
GUILLEM 3 10 1 8 4 26
ALEX T. 2 2
DAVID 5 5 10
JAUME 2 6 2 10
LLUÍS 3 6 8 2 19
ARNAU -
GERARD 1 2 5 8
HÈCTOR 2 2 4
ESCOLAPIS 3 8 13 18 5 19 12 13 91
ST QUIRZE 4 6 3 4 11 4 2 6 40

Tanquem una temporada en quant a competició però no en quant a entrenaments i seguir millorant. Esperem que aprofiteu els entrenaments per seguir millorant tècnicament i com equip. La millora d'aquest any ha estat espectacular i el creixement de l'equip s'ha vist en partits com la passada setmana a Sitges. Però jugar en cistella gran no ha fet res més que començar i cal seguir perfeccionant la tècnica (el tir, el bot, el joc en general) perquè cada com ens trobarem equips més forts i segur que podem estar a l'alçada dels millors si seguim així.
Blanca, Guillem, Lluís, Hèctor, Jaime R, Gerard, Jaime S, Àlex M, Arnau, David, Jaume i Àlex

Manteig de la Blanca!
En això tots tenim clar que, com es diu en l'esport, tenim bona fusta de base i qui l'està polint i treballant i llimant és un equip d'entrenadors que hem tingut aquests dos darrers anys. Un equip que ha liderat l'Eduard Saura i que ha estat fantàsticament ben acompanyat per la Blanca l'any passat i l'Adrià aquest any. No faig aquí res més que reflectir el que unànimament m'han dit els pares dels nostres jugadors: volem continuïtat!! Demanem que aquest equip continuï creixent amb qui els coneix i encara els pot aportar molt. Felicitats a tots!!
Més incondicionals d'Escolapis de Sarrià!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada