dissabte, 9 de maig del 2015

Sitges - 44 Escolapis - 41

Crec que avui hem vist el millor partit d'Escolapia de Sarrià en el seu grup de preinfantil Categoria B. Penúltim partit de la Fase Regular i contra els líders invictes, el Club de Basquet Sitges. I, a més, a casa seva. A l'anada havíem perdut de 30 a casa, però teníem les baixes del David, el Jaume i l'Arnau. Sí, hem perdut. Però el nivell de l'equip ha estat espectacular i hem estat en el partit fins al darrer segon. Però anem a pams.

Primer de tot la bona notícia de la tornada del David Caballol a un partit oficial després d'una temporada molt dura per les lesions. Llàstima de les baixes a darrera hora de l'Àlex Masdeu i del Jaime Ramon i de la ja coneguda de l'Àlex Tort, que està de viatge a Polònia. Sinó aconseguíem l'equip al complert.
Un dels salts de començament de quart amb un Jaume immens!

Inici del partit molt dur i molt físic. Ja sabíem que ells són molt forts i les defenses han estat dures. Ens han deixat amb el marcador a zero, però ells només han pogut anotar 4 punts (4-0 en el final del primer quart). Un altre segon quart molt intens però amb una mica més d'encert ens ha permès amb un parcial de 2-6 empatar el partit a 6 punts. Així han seguit els altres dos quarts de la primera part amb minims avantatges que ens han permès al descans amb un 16-19 favorable.

El C.B. Sitges no està acostumat a anar pel darrera en el marcador i s'han posat una mica nerviosos (fins i tot alguns pares) i han sortit a per totes en el 5è quart, anotant un 12-5 posant-se ara ells per davant amb un 28-24.
David, Jaime, Hèctor, Jaume, Arnau, Guillem, Bruno, Gerard, Edu i Lluís

Però no els hem perdut la cara. Amb un joc combinatiu molt bo, tot l'equip movent la pilota ràpid i creant desequilibris els hem tornat el parcial amb 4-10, posant el marcador en un emocionant 32-34 favorable a Escolapis. Podríem destacar els rebots del Jaume, les entrades del Lluís o els reversos per l'esquerra del Guillem, però la veritat és que tot l'equip ha estat increïble, concentrat i posicionat en el camp com mai. Gran direcció i ma de l'Edu Saura. Avui ha sortit tot el treball de la temporada i en el partit més important.

Els dos darrers quarts han tornat a estar duríssim i molt emocionats. Podríem parlar de la permisivitat de l'àrbitre o altres detalls però la feina de veritat ja estava feta. El desenllaç del partit, guanyés qui guanyés, seria digne del primer i segon classificat d'aquesta Fase Regular. Al final, per petits detalls Sitges se n'ha anat de tres. Fins al darrer segon hem tingut la prórroga a la ma amb un triple al límit del David però no ha volgut entrar i quasi millor perquè sino a gran part del públic li agafa un infart.