divendres, 18 de maig del 2012

Escolapis - 51 Llorers - 23

Ja tenim la victòria final de la Fase 2 a un pas. Amb aquest triomf Escolapis de Sarrià som líders, però ens resten 2 partits ajornats per consumar el gran èxit. Avui un bon partit amb el CEIP Els Llorers, que durant tot el partit, han defensat molt. L'equip ha començat una mica fluix i ha hagut de treballar per aconseguir aquesta victòria, que pel marcador sembla fàcil però no ho ha estat tant. De fet els Llorers són el 3r classificat de la Fase 2. A més avui partíem amb les baixes del Jaime Sañe, el Lluís, el Quim i l'Àlex Masdeu.

El primer quart tot i així ha començat bé amb un parcial de 8-2 amb 6 punts del Guillem i 2 del Bruno. Però, com dèiem, els Llorers apretaven força en defensa. El segon quart ha estat molt trabat i amb 1 punt del Jaume de tir lliure i 4 punts del David hem aconseguit mantenir un 5-5 parcial, per un 13-7 global del partit. La mala notícia ha estat que l'àrbitre, que podríem qualificar amb un excès de rigor (per seguir el tarannà del nostre gran Pep Guardiola i no ser crítics), li ha assenyalat la cinquena personal a l'Héctor. Sí, increïble, només al 2n quart i el pobre Héctor no ha pogut jugar més. L'Adrià l'havia avisat, però com que no es poden fer canvis, l'Héctor ha tingut mala sort i li han assenyalat les faltes. El pitjor de tot ha estat com s'ha quedat de trist per no poder ajudar als seus companys. L'Héctor és un excel·lnt defensor i l'equip el troba a faltar quan no està en pista. Ànims Héctor!

El tercer quart ha seguit tant discutit com l'anterior i el marcador parcial ha estat de 7-5, sempre a favor d'Escolapis de Sarrià. Aquest cop 2 punts de Guillem, 2 punts de l'Àlex Tort i 3 punts del Jaume han estat els que han mantingut l'equip per davant, arribant a la mitja part amb un clar 20-12.

El 4t quart ha seguit la mateixa tònica però aquí hem pogut obrir una mica més el marcador, amb un 9-4 al final del període. Un estelar Jaume, que li entrava tot, ha fet 7 punts i el David n'ha aportat 2. Cal remarcar que l'Arnau ha estat excel·lent treballant i recuperant un munt de pilotes i ajudant a l'equip. Ara anàvem 29-16 i les coses ja començaven a quedar clares.

El cinquè quart ha estat l'únic parcial que hem perdut: 4-5.Els 4 punts els ha anotat el Gerard.Primer un triple i després un tir lliure d'una personal que ha rebut i que no han volgut veure com un 2+1 en una clara acció continuada. Tot i així molt bé Gerard! Ara teníem un 33 a 21 en el marcador.

Però el 6è quart ha estat on finalment l'Escola Pia de Sarrià ha esborrat la resta de resistència dels Llorers.Un darrer quart intens amb un inpressionant parcial de 18-2 ha estat el que ha permès posar el 51-23 final. Aquí ha destacat quasi bé tot l'equip: els 4 punts del Guillem i 3 assistències molt bones, els 6 punts del David, els 2 punts del Bruno i els 3 punts del Jaime Ramon. Tot l'equip ha anotat!

Resumint, un bon partit que ens permet posar-nos amb 10 victòries de 10 partits amb 20 punts (si no comptem els 2 partits ajornats que ens queden). Escola Pia Sarrià va líder tant del Grup 3 del Benjamí com del mateix Grup 3 on hi participen equips amb jugadors de 5è Curs, cosa que encara té més mèrit. Ara veurem si finalment aconseguim jugar els 2 partits que resten ajornats però de totes maneres comptant que el segon classificat, el Liceu Francès, ha perdut 3 partits en la segona fase podem assegurar que serem campions de Grup i anirem a la Festa Final de Fases el proper dia 2 de juny a la Mar Bella. Felicitats a tots: jugadors i entrenador primer, famílies després i al CES (Albert Roig, Quique Duarte i companyia) que han aconseguit crear un bon equip i el que és més important el bon ambient que s'hi respira. Us deixem amb la taula d'estadístiques del partit: