dimarts, 22 de maig del 2012

Challenge Escolar de Cros 2012

Un cop acabades les 6 proves del Challenge Escolar de Cros 2012 de Barcelona Ciutat ja han sortit els guanyadors d'aquesta edició. En la categoria dels nascuts l'any 2002, Escola Pia de Sarrià ha aconseguit una bona classificació tant en categoria masculina com femenina. La Laia Gangolells ha quedat en 8ª posició de la classificació femenina i el Guillem Canaleta també ha quedat en la masculina. Això té especial mèrit ja que en la prova femenina hi havia un total de 125 atletes i en la masculina han participat en aquest Challenge 128 atletes.

Però Escolapis de Sarrià també han triomfat en altres categories. Per exemple, en la categoria dels nascuts el 2001, l'Anna De Espona ha quedat en 4ª posició i el Gerard Montblanch ha quedat en 3r lloc. Felicitats a ells també!

En la categoria dels nascuts a l'any 1999 també tenim a la Cristina Porta en 4ª posició i a l'Albert Escola en 5ª posició i al Paolo Bianchi en 7ª posició.

Per finalitzar també podem parlar que la categoria dels nascuts el 2003, l'Elisenda Mumbrú ha quedat en 8ª posició i en la categoria dels nascuts el 2004 la Judith Marco ha quedat 1ª classificada!! En la dels nascuts el 2005, la Núria Lozano ha quedat en 8ª posició. Així que tenim un bon planter de corredors i corredores, tots els guanyadors del Challenge Escolar de Cros de Barcelona Ciutat edició 2012.

Per acabar no volem deixar-nos de felicitar a qui promociona, motiva i anima als nostres joves corredors d'Escolapis de Sarrià fent, sovint, una feina sorda i poc visible, però sempre efectiva. Ens referim al Josep Cabrelles i al seu equip que tan bona labor fan per tots les nostres fills.Gràcies per tot Josep!!

1 comentari: