dissabte, 24 de març del 2012

Escolapis Sarrià - Turó del Cargol

Aquest divendres nova victòria dels Escolapis de Sarrià, equip benjamí de bàsquet, contra el CEIP Turó del Cargol. Aquest cop un partit relativament fàcil on l'equip va aprofitar per jugar bé i fer molts punts. De fet el marcador ja es va tancar en el segon quart.

En el primer quart l'equip d'Escola Pia Sarrià va sortir molt fort i a per totes i entre el David (8 punts), el Jaime Sañé (4 punts), el Guillem (4 punts) i el Lluís (4 punts) va posar un parcial de 20-2 que quasi deixava sentenciat el partit.

El segon quart van acabar la feina deixant un marcador tancat amb 34-4. La resta del partit va ser per continuar assajant i jugant, intentant combinar bé i fer més passades entre els jugadors i corregint temes de posició amb l'entrenador Adrià mantenint el nivell d'exigència per evitar relaxació.

Amb aquest ja van 6 partits guanyats (tots els possibles) i ara un bon descans fins després de Setmana Santa que ens tocarà jugar contra el Liceu Francés a casa seva, segurament el partit més complicat que ens espera en aquesta segona fase (juntament amb el Virolai).