dijous, 15 de març del 2012

Cròniques de Bàsquet: CEIP Llorers - Escolapia Sarrià

Com que aquest any el Guillem s'ha canviat de futbol a Bàsquet haurem de començar mab les cròniques dels partits de Bàsquet. Arrenquem una mica tard i per això ja estem a la Segona Fase amb 3 partits guanyats de 3 jugats. Estem emmarcats al Grup 3 del Benjamí Másculí "A".

L'equip, amb l'entrenador Adrià al davant, s'ho passa bé i manté un bon nivell. Guanya, potser massa fàcil i tot. Avui, divendres 9 de març, teníem partit, el quart, contra el CEIP Els Llorers (AE L'Eixample) "A". Aquest equip d'entrada fa una mica de respecte ja que incorpora en les seves files nois de 5è de Primària, quan els nostres tots són de 4t. A més van segons a la classificació general empatats a punts amb els pirmers que són el Lycée Français. Cal dir, però, que aquesta classificació és virtual ja que, per exemple, Escola Pia Sarrià només ha jugat 3 partits i els altres en porten 5.

El partit comença bé i en el primer quart destaquen el David (amb 4 punts) i el Guillem (amb 7 punts, 2 canastes de 2 i un triple) pel que fa a l'atac. Però tot l'equip treballa i col·labora molt bé en defensa. El segon quart en Jaume fa 3 punts i el David 2, mentre que Els Llorers fan 2 punts. En el tercer quart torna el Guillem a pista i descansa el David . L'Héctor aconsegueix una bona canasta de 2 punts i el Guillem aconsegueix 3 canastes de 2 i un tir lliure. així arribem a la mitja part.

En la represa, 4t quart, el David destaca altre cop amb 5 punts més mentre que la resta de l'equip liderat pel Gerard amb 5 punts més acaba de tancar el partit amb un 31-4 , essent un 35-3 al final de quart. Fantàstic. Finalment, en el 5è quart torna destacar el Guillem amb un triple i una canasta doble (per un total de 5 punts) i el Gerard amb una altra canasta de 2 punts. El darrer quart l'Arnau va fer 2 punts, el David 4 més i el Guillem amb 2 més. (per un total final de 21 punts).

Gran partit de tot l'equip, sense voler descuidar-me el Quim i els dos Àlexs, per portar ja 4 de 4 en victòries. Cal seguir concentrats i treballant, tal i com mana l'Adrià per mantenir aquests bons resultats! Endavant!!