dissabte, 28 de gener del 2023

La Marina - 64 SAFA Claror - 76

Anem amb una mica de retard però sempre a temps abans del següent partit. Demà juguem un partit interessant i important a Pardinyes però abans comentem la darrera sortida del dissabte passat a casa de La Marina.

Un inici espectacular on en 4 minuts , a més de fer una bona defensa, vam posar 4 triples amb un Gerard desbocat anotant 3 d'ells amb facilitat. El 3-14 va fer parar el partit a La Marina amb un tmeps mort però semblava que les coses seguien igual. Amb el 5-16 pensàvem que per primera vegada SAFA ens donaria un partit de tranquil·litat. Però va ser un miratge. Ja en els 3 darrers minuts del quart La Marina es va acostar per poder tancar el quart amb un 14-19, poca renda pel bon joc desplegat.

I el segon quart ja vàrem començar a fer de SAFA: un partit amb alts i baixos, un partit que quan juguem bé dona gust però que quan entrem en la dinàmica de no defensar i perdre pilotes (fins 11 pilotes perdudes podem comptabilitzar fins al descans) doncs donem vida al rival i entrem en fase de caos. El parcial de 14-11 permetia agafar aire a La Marina i marxar al descans amb un 28-30 encara al nostre favor.

Si pensàveu que en el tercer quart les coses canviarien, doncs aneu ben equivocats. Altre cop la muntanya russa de encerts i desencerts i aconseguint tancar el periode amb un +1: 19-20 i deixar tot per decidir-se al darrer quart: 47-50.

I podem dir que al darrer quart, bé als darrers dos o tres minuts realment no vàrem haver de patir. Però va ser més per desencerts de La Marina que per encerts nostres. Anant el partit igualat força igualat a falta de 2-3 minuts (61-62) La Marina estava en bonus i van caure en un seguit de faltes que van acabar sentenciant el partit i donar un marcador amb una amplitud que vist des de fora pot semblar enganyós. El Guillem Canaleta no va fallar (14 de 15 en tirs lliures en el partit) i d'aquesta manera vàrem poder viure còmodes els darrer minuts de partit.

No sé si ens donarà aquest estil de joc quan anem a camps complicats (sense anar més lluny demà anem a Pardinyes), però igualment necessitem 1que aquest equip faci un partit sencer estable i concentrat, tant en atac com en defensa.

Hem tancat primera volta amb 9-3 així que acabem líders a la meitat de la Lliga. Però queda molt i Grup Barna, Tàrrega o Gaudí estan tan sols a una victòria amb 9-4. Caldrà concentrar-nos però també és cert que hem de gaudir d'una excel3lent primera volta. Felicitats SAFA.