diumenge, 30 de setembre del 2018

Comença la Fase Prèvia

Avui, dissabte 29 de setembre, començava una nova etapa per les nostres noies ara ja del pre-infantil. Aquest any amb moltes novetats. Primer passem ja a cistella gran, a 3.05 m. I per si això no fos poc hem entrat a la categoria A de les federades. Així que quin repte millor per les nostres jugadores?

Avui debutàvem a la categoria a fora de casa, contra Claret, un Club amb llarga trajectòria de bàsquet. Així que a les 11:45 ja estàvem a una pista exterior on es preveia que faria força calor. Amb pocs entrenaments a les cames encara, veuríem com aniria aquest primer partit. La il·lusió com sempre no hi faltava.


Així que ha començat el partit i la intensitat de la categoria A ha presidit el primer quart. Defenses agressives i a per totes en cadascuna de les accions. De seguida esn hem posat les piles i no li hem perdut la cara al partit. Un primer i ràpid primer quart de 5' (recordem que encara juguem a 8 quarts de 5 minuts) amb un marcador curt i favorable a Claret: 7-3.


El segon ens hem entonat una mica més i hem ajustat millor la defensa i amb un ajustat 4-3, l'hem perdut però hem estat allí lluitant-ho tot. De moment 11-6 reflectia el marcador... però les bones sensacions que donava l'equip a la categoria de màxima exigència feia que no ens preocupés el marcador i ens preocupéssim de gaudir del joc i aprendre.

Si el segon quart ja estàvem allà en el tercer hem agafat el to. El parcial de 4-8 ho constata i posava un 15-14 al marcador passats els tres primers quarts. Què bé i què ràpid ens adaptem. Però la intensitat és màxim en tots els minuts de joc i a la que baixes una mica la rival aprofita per obrir petites escletxes. Així ha passat en el darrer quart de la primera part: un 7-3 deixava el marcador al descans en un 22-17.

Totes les nostres jugadores donen el màxim i això es veu reflectit en que totes avui han anotat. Una distribució de punts que demostra que, tot i que ens falta ritme i una mica de cohesió a l'inici de temporada, seguim essent un equip. Parcial de 2-3 en el cinquè quart per acostar-nos un xic més: 24-20.


Un sisè i un setè quart de nou amb màxima igualtat (4-2 per Claret i empat 4-4) posaven un marcador 32-26 a falta del darrer quart. Ho hem donat tot a la pista i hem competit a tope. Màxim esforç i màxima concentració. Però amb l'arribada del darrer quart creiem que ens han fallat les forces. Tot i el pundonor i la bona feina, la terrible calor del pati de Claret i l'exigència de la categoria ens ha passat factura al darrer quart. D'aquí segurament un parcial més abultat del que ha estat el partit: 9-2. Això ha deixat un marcador final que poc reflecteix la igualtat que s'ha viscut a la pista: 41-28. Han estat 13 punts de diferència en el marcador però ens hem anat veient que estem a l'alçada i, a més, tenim marge de millora, cosa que ens anima. Sabem que les nostres jugadores milloraran i tenen tota la nostra confiança.

Per acabar la crònica només dir que degut a la calor al final del partit més d'una pàjara s'ha vist per allà la pista. L'Aina Ruiz i la Silvia Mulas les més afectades per l'esforç i la intensa calor però el desgast és veia en totes les jugadores. Bon partit i a esperar el segon partit a casa el proper dissabte per veure com estan la resta d'equips d'aquesta fase prèvia. Ànims i sempre endavant.

Us deixem amb la primera foto d'equip d'aquesta temporada.



NOM NUM. 1 2 3 4 5 6 7 8 TOTAL
Laia 6 3 2 5
Alejandra 7 2 2
Oona 8 2 2
Silvia G. 9 2 2
Silvia M. 10 2 1 1 2 6
Carlota O. 11 2 2
Carla E. 12 1 1 2
Aina R. 13 2 2
Sofia  14 1 1
Carla C. 15 2 2
Aina M. 20 2 2
Escolapis 3 3 8 3 3 2 4 2 28
Claret 7 4 4 7 2 4 4 9 41

La imatge del partit: avui escollim dues imatges del partit. Primer, aquesta foto que reflecteix la xerrada del nostre nou entrenador, el David Fajardo, amb les nostres jugadores (gràcies com sempre David Mulas per les fotos).


La segona, l'equip de supporters incondicional. Sempre al peu del canó i sempre animant. Una pinya. Clarament el sisè jugador.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada