dilluns, 31 de juliol del 2017

Visita a Maras

Avui diumenge 30 de juliol m'he despertat a les 7:00h, per a les vuit estar esmorzant. Hem anat a l'Antojitos un restaurant a prop de la plaça de Armas. He menjat un sandwitch de hot dog (així ho diuen aquí) i una empanadilla de formatge. El Guillem ha menjat una salchipapa con huevo.



Despres d'esmorzar hem anat al terminal a agafar un taxi per anar a les Salineras de Maras. Quan hem arribat allà, hem vist moltes salines. Ens han dit, que cada parcel.la de sal pertany a una familia que la cuida i n'extreu la sal per despres poder-la vendre. La Salina té tres capes: la primera que la fan servir per cuinar, la segona que es mes rosada també per cuinar, i la tercera per us medicinal.



En lloc de tornar amb taxi, hem anat a peu. Feia molta calor, i el sol picava molt. Per arribar a la carretera hem hagut de creuar un pont per sobre del riu Vilcanota. Quan hem arribat a la carretera, hem agafat una "combi" que per sort passava per allà.



Hem tornat a Urubamba i hem anat directes a dinar. Per la tarda hem anat a visitar la població d'Urubamba. Primer hem anat a l'esglesia del Señor de Torrechayoc. Despres hem anat a veure unes runes Inques del poble i per acabar hem anat a veure l'esglesia de la Plaza de Armas.


Cap a les 6.00 pm hem tornat a la Salle i hem fet unes partidetes de cartes per esperar al sopar. Hem anat a sopar al Guyin de la Plaza de Armas i jo he menjat una pizza i els altres han demanat un sandwitch mitxo amb una gerra de llimonada. Hem anat a dormir aviat perquè estàvem molt cansats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada