dilluns, 27 de gener del 2014

Escolapis - 97 Sant Ramon Nonat - 37

Segon partit de la Fase Regular del Grup B2 amb una altra victòria dels Escolapis de Sarrià. Aquest cop a casa contra el Sant Ramon Nonat. Un altre campió de grup de la Fase Prèvia del grup C, venia sense perdre cap partit.

Dos primers quarts amb parcials de 10-2 i 8-2 ja feiem veure que la victòria estaria del nostre costat si seguíem jugant així. Però el tercer quart va ser determinant. amb una defensa asfixiant i un encert total de cara a canasta, Escola Pia va fer 25 punts en un sol quart! això vol dir 25 punts en 5 minuts de temps corregut. Espectacular. amb el marcador de 43-6 en aquell moment el partit estava sentenciat.

Però el millor és que l'equip, sense fer un joc tant espectacular com el de l'anterior jornada en el camp de l'Hospitalet, va seguir jugant concentrat i amb intensitat. Bona defensa i rebotejant-ho tot en atac i defensa donant segones i terceres opcions a l'equip. Especialment destacat el sisè quart amb un altre parcial de 20-2.
La victòria final oficial va ser de 87-37 però el resultat real va ser de 97-37 (tot i que l'acta la vam tancar amb un 100-37 oficial).