diumenge, 19 de gener del 2014

Cros de la Maternitat

Avui diumenge, per acabar el cap de setmana esportiu, hem anat al Cros de la Maternitat. Aquesta prova era més llarga que les altres i més dura degut a les pujades i baixades del terreny i a la pluja que ha caigut fins abans de començar.
Per sort, durant el matí s'ha aixecat el dia i no ha plogut. Aquí teniu al Guillem escalfant amb el Josep Maria.

Primer de tot el Guillem ha fet una bona cursa però era força dura i a més avui hi havia classificació pel campionat de Catalunya. Malauradament les dues voltes i el partit de bàsquet d'ahir han pesat a les cames i ha fet una molt bona 14ª posició. Llàstima que només es classificaven esl 12 primers pel Campionat de Catalunya.

Després, entre els diversos amics dels Escolapis que corren, ha corregut la colla de la Claudia. Aquí la veieu en el tram final fent un avançament en sprint!!

Seguidament hem pogut fotografia la Mar, que ha pogut quedar classificada entre les 8 primeres. Felicitats!!
 
Mentrestant, la Blanca, la Laia i l'Ona s'ho passaven d'allò més bé esperant la seva cursa del 2006.

Després han corregut la seva cursa i aquí teniu la foto de la Laia fent l'últim esforç en la darrera baixada cap a meta.

Aquí teniu la Blanca, que ha quedat 8ª al final, amb la Laia, que ha quedat 16ª, amb el buff regal de l'organització.


I de la categoria masculina del 2006, destaquem a l'Àlex, que tot i haver caigut a la sortida ha remuntat fent una molt bona 5ª posició. Felicitats!!

I per tancar la crònica la gran campiona!! La Martina fent la prova amb tots els de 2007 i posteriors. Era de les més petites i n'ha passat a unes quantes!!! Fantàstica!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada