divendres, 2 d’agost del 2013

Dia 12: Metodologías de Aprendizaje

Un altre dia dens i dens però molt gratificant. Avui també de 8:00h a 13:00h hem estat fent un curs als professors de l'ISP La Salle Urubamba. Aquest cop el Guim Villa ha fer una xerrada sobre "Nuevas Metodologías Docentes para la Motivación del Alumnado".
Aquí el Guim els ha explicat les diferents experiències de La Salle campus Barcelona sobre Gamification, Equips multidisciplinars, Serious Games i Narrativa Transmedia.
Després en la segona part els hem fet treballar en grup per a que reflexionessin si eren capaços d'introduir els elements de la gamificació dins del seus plans d'estudis.
Finalment per tancar la sessió el Carles Giol ha fet una reflexió final. Però potser la part més emocionant ha estat quan ha vingut el Hno. Manuel, el Director, i ens han fet lliurament d'un obsequi d'agraïment a tota la tasca realitzada. També hem fet un lliuramtent d'un diploma acreditatiu a tots els professors participants a les sessions.

Mentrestant en paral·lel l'Arnau s'ha dedicat a fer entrevistes al Dante i al Richard de Radio La Salle i també a recollir tota la informació de les configuracions de la radio.
La tarda també ha estat d'sprint ja que hem fet una reunió final amb els informàtics per veure les possibles vies de formació del professorat per un futur proper, tant semipresencial com online. A més hem quasi tancat el cicle d'entrevistes amb l'Àlex Huillca, el José Luís, la Maryuri, el Christian i l'Uriel, per acabar amb el Director Hno Manuel i l'Hermano Javier.

A la nit hem sopat amb la Comunitat i els hem portat un parell de pastisos a modus d'agraïment per tota l'estada i l'acolliment que hem tingut.

Companys, un dia més i ja retornem cap a Barcelona!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada