divendres, 2 d’agost del 2013

Dia 11: De las TIC a las TAC...

El dimecres dia 31 ha estat un dia ple de feina però contents perquè força productiva. D'entrada de 8:00h a 12:00h he començat el Curso de Capacitación anomenat "De las TIC a las TAC: introduciendo tecnologías en el aprendizaje".
Aquest curs constava d'una primera part d'explicació i una segona part de taller a la sala d'ordinadors. Hi han assistit 25 professors de l'ISP La Salle Urubamba. 
Crec que la sessió en general els ha agradat i els professors han constatat la necessitat d'introduir les Tecnologies de la Informació en l'aprenentatge i també han vist que els cal formar-se en aquesta línia.
El taller ha consistit en introduir els blogs com a eina de treball col·laboratiu. Hem creat un blog anomenat http://tic-lasalleurubamba.blogspot.com/ on els professors han après a generar entrades i veure la utilitat del blog. 
També els més avançats han creat el seu propi blog o bé ens han estat preguntant per eines i widgets per millorar-lo. Una gran experiència.
Després d'això ens hem anat a dinar al Chepita un restaurant famós pels seus plats que els hem anomenat Everest. Sobren les paraules per explicar perquè...

A la tarda het fet una reunió amb els colegues informàtics on hem acordat i traçat el full de ruta per tot el curs 2013-2014 de cara el projecte del Repositori Digital de la Cultura Inca.

Per cert, ningú m'ha preguntat que vol dir TAC! Curiós...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada