dissabte, 21 de setembre del 2024

Escolapis Sarrià - 56 Les Corts UBAE - 52

Comença una nova temporada i les Guerreras dels Escolapis de Sarrià segueixen on fire. Molts anys jugant plegades i aquest 2024-25 seguim amb la mateixa base. Ls que van començar de ben petites ara ja són majors d'edat! Sempre hi ha alguns canvis pel camí. Per temes físics ens van deixar l'Aina Ruiz i la Silvia Mulas. La Carla Peiró li desitgem el millor en els reptes que afronta lluny d'Escolapis. Però torna a casa l'Alejandra Bonmatí i es reincorpora l'Ona Sans. Benvingudes!! I benvinguda especial la Chiara Adsará que ve del nostre Júnior B.

Amb tot això comencem a una categoria nova i desconeguda: el femení Sots-20 Nivell A. Pensem que tot un encert abans de passar directament a l'aventura de crear un Sénior, la veritat. Però com dèiem desconeguda categoria perquè mai saps quin nivell si pot trobar. Avui ho començarem a veure contra Les Corts UBAE a casa nostra. Segueix, i contents que estem el David Díaz d'entrenador i s'incorpora com a segon el Nacho, de la saga dels Carretero. Benvingut també.

Comencem el partit molt nervioses. Sembla com si s'hagi quedat curta la pretemporada. Errades de passada, safates fàcils errades... i a Les Corts els hi entra tot!! 3 triples i encert de cara a cistella ens arriben a posar amb un 5 - 18 a meitat d ela primera part. Demanem temps i comencem a ajustar les coses. Un rush final de quart ens deixa una mica millor en el final del parcial: 12-19.

El segon quart millorem en atac, sense acabar de ser cap meravella. La Laia amb unes entrades a cistella precioses i la Carlota que té un encert i confiança en el tir a mitja distància permeten que tanquem el quart amb un parcial favorable: 12-9, per anar cap al descans amb les espases en alt: 24-28. La nostra lacra? com no, els tirs lliures (hem acabat amb un trist 35%, 10 de 28 per un 48% de Les Corts).

El tercer quart torna a estar lluitat de poder a poder però el parcial torna a ser nostre: 17-13. Això posa el 41-41 a falta del darrer quart. Com no, començarem patint. Comença a haver-hi més participació de l'equip i les jugadores que no havien aparegut fan un pas endavant: l'Alejandra començar a posar punts, la Laia continua immensa i la Sofia, que ja havia fet una primera meitat brutal en l'aspecte d'atac i rebotejador, segueix sumant.

Arriba l'hora de la veritat. Comencem avançant-nos: l'Ona f ala seva primera cistella en el retorn. Apareix l'Aina!! amb molts dubtes fins al moment, posa dues cistelles consecutives que deixen el 47-44. I el triplaco de Mr. Sofia González obre una miqueta més la mini-escletxa!!  La Marta Estevan s'apunta la festa i amb 2 cistelles obre le que serà l'avantatge més gran en tot el partit: +5.

Això no s'ha acabt i Les Corts  UBAE pressionar fins al final. Però 2 tirs lliures, ara sí, amb encert de l'Alejandra sentencien el 56-52 final i el tercer parcial guanyat (15-11). Primera victòria a la categoria que ja veiem que serà lluitada partit a partit.

Tenim molt a millorar partit a partit, setmana a setmana, però una temporada més... Salut i bàsquet!! Per cert, segur que hi ha una àvia a la població de Tona que li caldrà el pitet quan vegi qui ha estat la MVP del partit... oi???