diumenge, 8 de setembre del 2024

Nova etapa 2024-25: U.E. Montgat

Amb certa nostàlgia deixem les pistes de SAFA Claror i emprenem un nou camí per jugar a Supercopa de Catalunya aquest 2024-25. Després de provar valorar diferents opcions, el Guillem va decidir anar aquesta temporada amb l'equip de la U.E. Montgat.


Fa ben poc ha començat la temporada però en els dos amistosos als quals hem pogut assistir ens trnasmet molt bon ambient i també força bon bàsquet.


En el primer partit de pretemporada la passada setmana a Cornellà, contra qui serà un dels rivals a Supercopa, vàrem veure bon bàsquet en arrencar la temporada. De totes maneres es va notar que encara estàvem a inicis d ela pretemporada i vam acusar el físic a la segona part. Tot i que el resultat a aquestes alçades segurament és poc important vàrem perdre de 2 punts a la pista del Cornellà (67-65).

Avui, diumenge 8 de setembre, hem jugat el segon partit contra Cerdanyola, un equip de Copa. Tot i fer un primer quart força dolent amb desencert atacant i amb molta perdua de pilota, després hem jugat força millor i hem anat pujant l'avanatatge fins al 77-52 final.


Ens resten encara un parell de setmanes per començar la Lliga i encara força feina per fer, però l'equip cada dia està en millor to i, tot i que encara falta ajustar certs automatismes en atac i en defensa, ens veuen bones maneres per gauidir de bon bàsquet aquesta temporada. 

Acabem amb unes quantes imatges d'aquest darrer partit d'avui... Salut i bàsquet.