diumenge, 1 de març del 2020

Mataró - 27 Escolapis Sarrià - 35

I venint de jugar el dijous, aquest dissabte de nou a començar la segona volta de la Fase Regular de la Categoria A1. Partit per la tarda a les 16.00 i contra Mataró: camp sempre difícil i equip sempre complicat de jugar-hi.

Vàrem començar bé. Molt posades en el partit. Ja ens coneixem la pista d'altres anys i la duresa dels taulers i de les cistelles. Teníem clar que el partit s'havia de guanyar des de la defensa. El primer parcial de 4-5, amb triple inclós de la Sofia González, ens feia pensar que això seria justet o molt igualat. Encara recordem aquella prórroga fa un parell d'anys...


Però en el segon quart vam seguir essent fortes des de la defensa. No és casualitat que deixéssim a Mataró en 2 puntents, tot i que els nostres 6 tampoc eren res d el'altre món. Però poc a poc  obrint forat: 6-11.

El tercer quart va ser d'aquells que sempre en tenim algun. No va ser tant una mala defensa del nostre equip com un conjunt de pilotes perdudes per passades dolentes que van donar aire a Mataró. Total un 10-4 en contra que feia que es posés per davant l'equip de casa per primer cop: 16-15.


Però quasi sense temps per apreciar-ho de nou l'equip es va centrar des de la defensa. En blanc es va quedar Mataró en aquest darrer quart de la primera part i vàrem recuperar l'avantatge: 0-6 de parcial i 16-21 per marxar cap al descans. 5 punts poden semblar pocs però amb un marcador tant curt, que es preveu, de no més de 40 punts al fiunal, 5 puntets ja fan feina.


I dit i fet. Tots els quarts de la segona part va ser molt igualats i de pocs punts: 2-2, 4-2, 4-4 i 4-3 però aquest avantatge aconseguit va ser suficient. No cal dir que Mataró va apretar de valent cap al final del partit però vàrem mantenir la serenitat i aquest cop ens vam endur el partit amb solvència. Amb això també anem creixent. Per cert, destacar una Sofia González esplèndida. Ja va apuntar maneres en el partit d'IPSI però ahir es va acabar de reivindicar. També gràcies a l'Aina Ruiz, amb el genoll mig tocat i va cuallar un excel·lent partit! Ara només ens queda recuperar la Silvia Mulas...


Bon inici de segona volta i mantenim el top de la classificació amb 5 victòries i tant sols i derrota, tot esperant que haurà passat aquest cap de setmana on s'equilibraven els partits pendents de Diagonal Mar i La Salle Tarragona en jugava dos, un dissabte i diumenge. Tot i així la lluita perla primera posició es dirimirà el proper dissabte a casa nostra: el partit contra Diagonal Mar, tot i no ser definitiu, marcarà gran part de l'esdevenir de la Fase Regular...

I la graderia de suport... sempre increïble




1 2 3 4 5 6 7 8 Total
Laura 4 0
Laia 6 2 4 6
Ale 7 2 2
Oona 8 0
Silvia G. 9 1 1
Carlota 11 0
Carla 12 4 2 2 8
Aina R. 13 2 1 3
Sofia 14 3 4 1 3 11
Aina M. 20 2 2 4
Escolapis
5 6 4 6 2 4 4 4 35
Mataró
4 2 10 0 2 2 4 3 27

Aquest cop més que mai: gràxcies David Mulas per les fotos i a la Laia Canaleta per les explicacions. No hi hauria crònica sense ells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada