dimecres, 18 d’abril del 2012

Lyceé Français - 35 Escolapis - 42

Accidentat partit del passat dissabte dia 14 d'abril. Els jugadors de l'Escola Pia de Sarrià estaven encara mig descol·locats degut les colònies que havien anat els 3 dies anteriors. Però, a més, vàrem arribar al Liceu Francès el dissabte a les 12:00h i ens vàrem trobar que l'equip contrari no s'havia presentat!! Finalment, després d'esperar una mica ells van aconseguir reunir a 6 jugadors de l'equip, entre ells els 2 més bons i que ens havien posat en problemes en el partit d'anada.

Però el partit va començar i tot bé! L'àrbitre era una mica estricte. No volem pas dir que pités malament o fos dolent però sí que és cert que pitava totes les faltes per lleugeres que fossin i també les infraccions com dobles, passes i les antiesportives. Però anem al partit!

El primer quart va ser molt ajustat. entre que no estàvem fins i els altres tenien als millors jugadors, sobretot el noi de 5è de Primària que a més és esquerrà, vam suar per acabar amb un resultat de 6-7 a favor nostre., amb 5 punts de l'Àlex T. (un triple inclós) i 2 punts de l'Àlex M.

El segon quart va ser una mica millor però també curt donat els marcadors que ens tenen acostumats. 2 puntets pel Guillem i 3 punts de l'Héctor van fer un parcial de 2-5 al nostre favor per posar-nos 8-12 en el partit.
Però la desfeta va arribar en el tercer quart. Mala defensa i un atac molt precipitat i atabalat van fer un parcial de 11-4 amb 4 punts del David. Arribàvem al descans amb un marcador de 19-16 i ambla preocupació que els coses no sortien.

El 4t quart va ser força emocionant (mireu el públic com estava!!) i amb un parcial de 6-9 al nostre favor es va aconseguir la igualada 25-25. Només quedaven 2 quarts i veuríem si acabava de passar factura el cancament i altres... en aquest quart va destacar l'Àlex T. amb 5 punts i el Jaime Sañe amb 4.

En el cinquè quart finalment varen posar-se les piles. Vàrem millorar en defensa (l'Arnau va estar molt bé en aquest aspecte i en Jaime també) i vam mantenir l'atac. Amb un parcial de 2-9 ens vam posar 27-34. A més, el Guillem va forçar la cinquena falta personal del millor del seus jugadors (al final l'arbitratge estricte ens va anar bé) i vàrem poder respirar una mica tranquils. Aquí tot l'equip hi va col·laborar i varen ser el Quim amb 2 punts, el Lluís amb 2 punts més, l'Héctor amb 2 pùnts i el Jaume amb 3 punts qui van fer els 9 punts d'aquesta part.

Amb el marcador a favor i ells molt cansats per la manca de canvis, el darrer quart va ser ajustat (nosaltres tampoc estàvem per tirar coets!) aconseguint un 8-8 per un resultat final de 35-42. Aquest resultat ens dona el lideratge tant del grup absolut, on hi ha equips amb benjamins de 5è de primària (nosaltres som tots de quart) com el el subgrup d'equips només amb nois de 4t de Primària. Felicitats a tots i a l'entrenador per motivar-los i guiar-los en un partit tan difícil.