dissabte, 5 de febrer del 2011

Segueix la ratxa: Brafa - 4 Escolapis "B" - 9

Segueix la ratxa de resultats i victòries dels Escolapis "B" en aquesta segona fase. Aquest tercer partit ha estat un altre triomf per 9-4 al camp del C.F. Brafa. Amb aquesta victòria ens mantenim líders de la classificació amb 6 punts en els 3 partits jugats.

Aquest cop l'arrencada ha estat més dura. Inicialment i en dos contracops seguits el Brafa s'ha posat 2 a 0 quasi sense començar el primer quart. Però l'equip de seguida s'ha posicionat bé en el camp i l'Albert Portabella ha reduït distàncies amb un esperançador 2-1. A partir d'aquí el bon joc en equip ha anat consolidant-se i ha vingut l'empat fins arribar al final del segon quart, la mitja part, amb un 2-4.

Tot l'equip ha jugat molt compenetrat i això i la pressió a l'equip contrari en tot el camp i el bon joc de combinació gens egoista de tots els jugadors han anat fent que l'equip s'anés en el marcador fins al 4-9 final.

Tornar a felicitar a tot l'equip i als pares incondicionals per al suport rebut i esperem que tot segueixi així, amb aquestes ganes i treball col·lectiu. Un record especial pel Josep Oriol (Oriolbauer) que avui ha hagut de deixar el braçalet de capità al Guillem degut a trobar-se malalt. També donar la benvinguda al nou entrenador Ferran. Esperem que segueixi dirigint l'equip igual de bé que ho han fet els seus antecessors.

Finalment un altre record especial al Ferran i a l'Eugeni, entrenadors fins ara dels Escolapis "B" i apreciats per tots els jugadors que formen l'equip. Per vosaltres també és aquesta victòria. Per cert, seria bo que algú a nivell institucional tingués la delicadesa de explicar de manera oficial els canvis que s'han produït a nivell dels entrenadors.

3 comentaris:

  1. Enhorabona Escolapis!
    Tot i que estic malalt m'heu donat una gran alegria per la victòria.
    Si seguim així arribarem molt lluny.
    Força Can Culapi!
    Oriolbauer

    ResponElimina
  2. Xavi,
    un cop més, grandíssima crònica!!
    tenim una discussió Marc i jo sobre el resultat final del partit. Segons ell, vam quedar 3-10!!! Per part d'Escolapis van marcar: Luis (2), Marc (2), Xavi (2), Fran (2), Albert (1) i ells en "pròpia". I el gran Gullem, alias "spiderman" (=aranya) només va encaixar 3.
    Algú ho pot contrastar??? ja tenim debat :)
    En Marc vol aprofitar aquest espai per felicitar a l'Albert Portabella per haver-se estrenat com a golejador aquesta temporada. Felicitats Albert "alves"!!!
    Una abraçada!
    Marc & José Luis

    ResponElimina
  3. companys, en Guillem també em va dir 10-3 però no li vaig fer cas ja que algun altre pare m'havia dit 9-4...potser sí que tenen raói ells!
    Contrastarem!! una abraçada a tots.

    ResponElimina